Abercrombie & Fitch bestellen - wat je moet weten

Abercrombie & Fitch bestellen - wat je moet weten Je bent niet altijd in Amerika, Londen of Kopenhagen en toch wil je graag de kleding kopen van Abercrombie & Fitch. Hoe gaat dat in zijn werk en wat zijn de extra kosten? Hoe lang duurt het voor je je bestelling binnen hebt? Lees verder en je weet straks precies hoe bestellen bij Abercrombie and Fitch in zijn werk gaat.

Waar kun je online kleding kopen van Abercrombie & Fitch?

De beste manier om ook vanuit Nederland kleding te bestellen van Abercrombie and Fitch is via de officiële website, abercrombie.com. Hier vind je het complete assortiment en soms staan er zelfs kledingstukken op die in de winkel (nog) niet verkocht worden. Een goede reden dus om op de website te kijken, zelfs als je binnenkort wel naar een vestiging van Abercrombie & Fitch gaat.

Alternatieven voor abercrombie.com

Vind je de kosten bij abercrombie.com te hoog, dan kun je uitwijken naar andere websites die kleding van dit merk verkopen. Zo wordt op websites als marktplaats vaak kleding van A&F aangeboden. Ken je iemand die naar Amerika gaat of naar een andere stad waar Abercrombie & Fitch te koop is? Je kunt deze persoon vragen om een shirt, vest, broek of ander kledingstuk voor je mee te nemen. Let op: iedereen mag tot 430 euro aan gekochte waar mee de grens over nemen. Als de persoon aan wie je vraagt kleding mee te nemen zelf veel gaat shoppen, komt zij/hij misschien wel over dit bedrag heen. Houd hier dus rekening mee!

Bestellen op abercrombie.com - wat kost het?

Voor Nederland en België: 10 dollar als je je producten binnen 5 tot 7 werkdagen wilt krijgen, en 20 dollar als je ze de volgende dag binnen wilt hebben.

Bijkomende kosten

Vroeger betaalde je douanekosten en belasting. Dit zit met de nieuwe update al bij de prijs van de producten inbegrepen. Je bestelt alle producten nu ook in euro's, niet meer in dollars. Geen omrekenen meer nodig dus!

Betaalwijze

Je hebt voor elke bestelling op abercrombie.com een creditcard nodig. Heb je geen creditcard en kun je deze ook niet van iemand lenen? Goed nieuws: tegenwoordig kun je namelijk ook met PayPal betalen. Koppel je PayPal-account aan je bankrekening en je kunt gelijk bestellen. Het bedrag wordt rechtstreeks van je rekening afgeschreven. Meestal duurt dit een paar dagen.
Betaal je met creditcard, dan zie je aan het eind van elke maand wat je hebt uitgegeven. Ook zie je dan de omrekenkoers van de dollar naar de euro. Let op: de bank hanteert een eigen wisselkoers. Als je in Google hebt uitgerekend wat je in euro's kwijt bent voor je bestelling, is dit dus iets gunstiger dan wat je echt betaalt.

Besparen?

Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger het relatief gezien is. Vraag je vrienden of zij ook willen bestellen en plaats één order voor jullie allemaal. Achteraf verdelen jullie de verzendkosten onderling. Zo ben je toch een stuk goedkoper uit.

Bestellen op abercrombie.com - hoe gaat het in zijn werk?

Op de startpagina van abercrombie.com kun je gelijk kiezen voor 'Mens' en 'Womens' (mannen- en vrouwenkleding). Vervolgens krijg je een menu met Tops, Sweaters, Hoodies, Outerwear, Jeans en meer.

Waar vind je wat?

  • Tops - knit layers - Deze truien en vesten vallen meestal een maatje groter
  • Tops - tanks & camis - Hier vind je de hempjes, zowel simpel als met kant
  • Tops - graphic tees - Dit zijn de T-shirts met tekst. De shirts zijn er zowel met lange als met korte mouwen
  • Tops - plaid - Dit zijn de bloesjes van Abercrombie & Fitch, veelal met een geblokt patroon
  • Tops - classic - Hier vind je de nette bloesjes van het merk
  • Sweaters - Dit zijn de gebreide en 'nette' vesten en truien
  • Hoodies - Hier vind je de bekende vesten en truien met het Abercrombie & Fitch-logo
  • Outerwear - Dit zijn de jassen
  • Jeans - Alle spijkerbroeken op een rij!
  • Pants & shorts/Pants - Korte spijkerbroekjes, hot pants, jeggings (spijkerbroek en legging in één). Bij de mannen vind je onder dit kopje nette broeken
  • Skirts - Voor de vrouwen: rokjes
  • Dresses - Voor de vrouwen: jurkjes
  • Sweatpants - Heerlijk zachte trainings- of huisbroeken. Onmisbaar in de winter!
  • Yoga - Deze selectie is vergelijkbaar met die bij Sweatpants, alleen zitten deze broeken strakker
  • Flip flops - Slippers voor in de zomer
  • Accessoires - Sjaals, sieraden en mutsen
  • Bras & undies/Underwear Bij de vrouwen vind je hier bh's en ondergoed. Bij de mannen vind je boxershirts en T-shirts
  • Fragrance/Cologne/Body Care - De luchtjes en lichaamsverzorging van Abercrombie & Fitch

Bestellen

Dit spreekt voor zich: klik aan wat je wilt hebben en stop het in je winkelmandje. Bij het afrekenen kies je voor betaling via PayPal of creditcard. Maak je een profiel aan, dan onthoudt de website je gegevens. Handig voor iedereen die vaker bestelt! Je krijgt bovendien leuke nieuwsbrieven in je mail.

Wanneer komt je bestelling van Abercrombie.com binnen?

Als je bestelling wordt verstuurd, krijg je hiervan een bericht in je mail. Je kunt vervolgens klikken op 'track order'. Je ziet een pagina voor je met alle kledingstukken en producten die je hebt besteld. Klik op het nummer achter het product om te tracken. Nu kom je op de website van FedEx waar je precies kunt aflezen waar je bestelling is.

Is het er al bijna?

Er wordt altijd een indicatie gegeven van de dag en tijd waarop de bestelling bij je binnen is. Ben je er die dag niet? Neem contact op met FedEx en vraag of ze je bestelling op een andere dag kunnen bezorgen. Vermeld bij een e-mail altijd het pakketnummer. Houd dit nummer bij de hand als je telefonisch contact opneemt.

Alle bestellingen worden in Nederland verzameld in Oude Meer. Van hieruit komt het pakket jouw kant op.

Hoe lang duurt het gemiddeld voor je bestelling er is?

Je zou denken dat een bestelling vanuit Amerika er weken over doet, maar dat is gelukkig niet meer zo. Meestal ontvang je je pakket binnen zeven werkdagen. Soms is dit zelfs nog minder en heb je binnen vier werkdagen je bestelling binnen. Houd rekening met maximaal anderhalve week, dan zit je zeker goed. Wil je het sneller, dan kun je tien dollar extra betalen voor een 'next workday delivery'. Lees ook de voorwaarden op de website.

Wat is backordered?

Je product is er nog niet, maar wordt nabezorgd. Dit kost je niets extra's aan verzendkosten. Je ontvangt een e-mail wanneer de nabezorging wordt gedaan.

Meer kleding bestellen?

Abercrombie & Fitch heeft nog twee submerken. De eerste is Hollister of Hollister Co. Dit merk heeft een meer casual style en wordt ook wel gezien als het surfmerk van A&F. Een tweede submerk van Abercrombie & Fitch is Gilly Hicks. Dit merk heeft behalve de bekende hoodies en truien ook een lingerielijn. Gilly Hicks wordt vaak aangeduid als het 'volwassen zusje' van Abercrombie and Fitch. Ruehl No. 925 bestond eerst ook, maar dit merk wordt niet meer verkocht.
© 2011 - 2024 Maresa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Abercrombie & FitchHoewel de kleding niet wordt verkocht in Nederland, zal je vast wel van het merk gehoord hebben: Abercrombie & Fitch. He…
De winkel Abercrombie & FitchAbercrombie & Fitch (A&F) is een kledingmerk en heeft drie zustermerken; Abercrombie Kids, Hollister Co. en Gilly Hicks.…
Van model tot actriceChanning Tatum, Cameron Diaz, Jennifer Lawrence, drie bekende namen uit de acteerwereld. Naast het acteren hebben ze nog…
Michael Sorrentino aka The SituationThe Situation, The Snitchuation,Sitch, Mikey en Mike zijn allemaal bijnamen van Michael Sorrentino. Sorrentino is de bef…

Hina Matsuri: Japans feestdag ter ere van de meisjesHina Matsuri: Japans feestdag ter ere van de meisjesIeder jaar op 3 maart viert Japan de feestdag genaamd Hina Matsuri. Oftewel vertaald: poppenfeest of Meisjesdag. Hina Ma…
Herbarium of kruidenboekHerba is het Latijnse woord voor kruid. Een herbarium is een verzameling van gedroogde krui­den. Wij denken dan meestal…
Maresa (130 artikelen)
Laatste update: 10-06-2015
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.