Tips voor Valentijn cadeautjes voor haar

Het is weer Valentijn en de tijd om een speciaal cadeautje voor je vriendin of vrouw te kopen. Lees hier een aantal tips voor Valentijn cadeautjes voor haar.

Cadeautip – Sieraden

’Diamonds are a girl’s best friend’, maar andere sieraden komen ook erg in de buurt voor als geschenk. Slanke ringen en armbanden met mooie steentjes zullen zeker schitteren in de ogen van je vriendin. Er is een grote keuze aan sieraden, sommige juweliers bieden zelfs unisex designs aan.
Tip: Geef het in een juwelenboxje, dit presenteert mooi.

Cadeautip – Lingerie

Sexy, intiem ondergoed is altijd goede keuze, wat ook niet oud wordt. Het kan ook een goede manier zijn om je seksleven wat op te peppen. Let goed op dat je haar juiste maat koopt en kies iets in haar stijl dat ze mooi vindt.
Tip: Laat het aan huis bezorgen, met een briefje erbij dat ze het draagt op Valentijnsdag.

Cadeautip – Fles wijn

Koop een goede fles wijn waar ze zeker van zal genieten. Heerlijk een avond aan tafel zitten, of lekker op de bank hangen met een goed glas wijn.
Tip: Laat de fles mooi inpakken.

Cadeautip – Weekendje weg

Heerlijk een weekendje weg. Dit kan jullie beide goed doen. Weg van de drukke stad en genieten van comfort en rust. Een goed moment om een intieme tijd door te brengen.
Tip: Bezoek een spa waar je allebei een full-body behandeling neemt.

Cadeautip – Lichaamsverzorgingpakket

Vrouwen hebben nooit genoeg beautyproducten. Geef haar een setje met lotion, zeep, badzout en ander lekkers. Ze krijgt een zachte en zoete huid en dat is natuurlijk ook heerlijk voor de partner.
Tip: Stop haar favoriete geurtje erbij en geef haar een scrubspons met bodycrème.

Cadeautip – Boek of cd

Heeft je vriendin/ vrouw het al een tijdje over dat ene boek wat ze zo graag wilt lezen? Of die ene cd die net is uitgekomen van haar favoriete artiest? Valentijn is een goed moment om dit te schenken.
Tip: Doe er een lief briefje bij.

Cadeautip – Tas

Een ander modeaccessoire wat populair is bij het vrouwelijk geslacht, is een tas. Een voorwerp wat de meeste vrouwen altijd gebruiken kunnen, om te matchen bij hun schoenen, riem, jas en andere kleding.
Tip: Stop in de tas nog andere cadeautjes, bijvoorbeeld een portemonnee, sjaal met een paar handschoenen.

Cadeautip – Seksspelletjes

Maak er een geweldige nacht voor jullie twee van, door de seksshop te bezoeken. Er is veel variatie op de markt, zoals massageolie, body paint of spelletjes.
Tip: Koop iets waar jullie allebei van kunnen genieten.

Cadeautip – Een speciale date

Begrijp het niet verkeerd: Neem je vriendin/ vrouw mee voor een romantische date. Dit kan een lunch, brunch of diner zijn, afhankelijk op welke dag Valentijn valt. Of je kan je eerste date ‘overdoen’.
Tip: Stuur haar een uitnodiging en zeg dat ze de jurk moet dragen die je voor haar gekocht hebt.

Cadeautip – Bloemen

Er zijn klassiekers die werken als magie, alsof je er iets extra in hebt gedaan. Let op: Koop niet één rode roos, gewikkeld in een papiertje. Vraag aan de bloemist iets anders: Elke bloem betekent iets anders, zoals romantiek, loyaal, degelijk. Neem de bloemen die passen bij je vrouw en laat er een boeket van maken.
Tip: Geef de bloemen in een vaas.

Cadeautip – Chocolade

Laat zien hoeveel je van haar houdt door chocolade te kopen, chocolade wat het dichtst bij seks staat.
Tip: Koop haar favoriete smaak en vulling en voedt haar terwijl jullie champagne drinken en aardbeien eten.

Cadeautip – Foto’s in lijstje

Dit is een goede manier om je liefde te vereeuwigen: Geef haar een fotolijstje met foto’s van jullie. Hebben jullie die nog niet? Ga naar een fotograaf en laat mooie foto’s maken van jullie twee, in kleur of zwartwit.
Tip: Laat de foto’s twee keer afdrukken, één voor haar en één voor jou.

Cadeautip – Danslessen

Vrouwen worden aangetrokken door mannen die weten hoe ze moeten dansen, zonder op hun tenen te staan. Dit is het perfecte moment om de salsa vaardigheden te verbeteren, terwijl je een beetje meer tijd met je vrouw besteed. Geef haar een cursus dansen, salsadansen, tangodansen, stijldansen, of wat jullie ook leuk vinden.
© 2008 - 2024 Jootje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Een origineel cadeau voor je vriendin vindenEen origineel cadeau voor je vriendin vindenVriendin jarig, valentijnsdag, of gewoon om te laten zien dat je om haar geeft, een cadeau kent vele aanleidingen, maar…
Valentijn kleurt weer de dag zoals altijd!Valentijn kleurt weer de dag zoals altijd!Elk jaar op 14 februari kleurt Valentijn traditioneel weer de dag. 'Dit is een pure commerciële bedoening. Want elkaar d…
Originele en zelfgemaakte cadeaus voor vrouwenOriginele en zelfgemaakte cadeaus voor vrouwenVind jij het ook moeilijk om je partner te blijven verrassen met leuke en originele cadeautjes? Over een goed cadeau val…
Leuke ideeën voor ValentijnsdagValentijnsdag is elk jaar op 14 februari. Op deze dag kan je je geliefde wat extra aandacht of een cadeau geven. Natuurl…
Jootje (353 artikelen)
Gepubliceerd: 06-01-2008
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Feestdagen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.