InfoNu.nl > Kunst en Cultuur > Feestdagen > Cadeautips - Geschenkbon of Cadeaubon - Leuk Cadeautje

Cadeautips - Geschenkbon of Cadeaubon - Leuk Cadeautje

Cadeautips - Geschenkbon of Cadeaubon - Leuk Cadeautje Cadeautip - Leuk Cadeau idee. Een cadeaubon of geschenkbon is een populair cadeautje. Leuk voor een verjaardag, feestdag, Sinterklaas en Kerst. En ook voor bedrijven voor in het Kerstpakket of als Eindejaars-geschenk. Er is een zeer gevarieerd assortiment cadeaucheques, zoals de Bol.com Cadeaubon of Bol, de VVV irischeque, Nationale Dinercheque, Nationale Bioscoopbon, de Bongo Cadeaubon, Theater & Concertbon, Avondje Uit Bon of Cadeaucard. De Kadobonnen zijn er in diverse bedragen of coupures.

Cadeautip - Cadeau-idee - Geschenkbon Cadeaubon Cadeaucheque - Leuk Kadootje !

Cadeaubonnen - Geschenkbonnen. Er bestaan enorm veel verschillende cadeaubonnen en geschenkbonnen. De laatste jaren heeft de cadeaubon een enorme vlucht genomen. Rond de 85% van de Nederlanders vindt het fijn om een cadeaubon te krijgen en rond de 90% heeft ooit een geschenkbon gegeven. Was het assortiment vroeger beperkt tot boekenbonnen en platenbonnen, tegenwoordig is er een enorme keuze en heeft elke branche z'n eigen geschenkbon. Tevens zijn de opties uitgebreid met een elektronische cadeaukaart (een soort creditkaart die opgeladen kan worden). Op Internet is ook van alles te vinden op het gebied van kadobonnen of evenementenbonnen.

In Sinterklaasgedichten - Kant en Klare Sinterklaasrijmen &Tips kun je vele originele en mooie, gratis Sinterklaasgedichten vinden met diverse Tips. Kant en klaar rijmen, afgestemd op verschillende situaties, hobby’s en opvallende persoonlijkheidstrekken. En Sinterklaasrijmen die inhaken op het gekochte cadeautje en de Surprise die je hebt gemaakt.

Voordelen Cadeaubon - Waardecheque. Steeds meer bedrijven, winkels, attractieparken en evenementenorganisaties worden ook deelnemer en gaan over tot de uitgifte van cadeau- , geschenkbonnen of waardecheques. Hierdoor worden de mogelijkheden en besteding via een kadobon, het assortiment en de keuze van producten, evenementen of diensten, steeds groter.

Steeds meer mensen appreciëren een cadeaubon. De tijd dat men een bon als ‘onpersoonlijk’ bestempelde, lijkt voorbij. De voordelen van zelf een (gewild) cadeautje te kunnen kiezen, zonder het risico lelijke of niet nuttige cadeautjes te krijgen, lijken te overheersen.

De meest populaire cadeaubon in Nederland is de VVV irischeque, die in Nederland maar liefst 7 miljoen keer per jaar wordt verkocht. Uitgebreide en specifieke informatie over de VVV irischeque en waar deze te besteden is, kun je vinden in VVV irischeque - Welke winkels accepteren de Iris Cadeaubon? Als je je VVV irischeque wilt besteden in Amsterdam, dan kun je in VVV irischeques - Deelnemers in Amsterdam een zeer uitgebreide lijst -met namen en adressen- vinden van Amsterdamse winkels, bedrijven en attracties, die de VVV irischeque accepteren, de zogenaamde acceptatiepunten.

Cadeaubonnen Geschenkbonnen Waardecheques. Voor iedereen is er wel een geschikte of toepasselijke cadeaubon of cadeaucheque te vinden. Zoals een Hotelbon of hotelwaardecheque voor een hotelarrangement, een Avondje Uit bon, een Theater & Concertbon, een Beautybon voor een beautyfarm, Schoonheidspecialist of een Parfumbon. Een Sportscheque of Nationale Fitnesscheque, een Pokerbon, een Dinerbon, Champagnebon, Nationale Rijschoolbon (ANWB rijopleidingen), de
cadeaubon Grip & Slip Training (auto slipcursus) of de FietsNED cadeaubon, de Autowasserijbon, Bloemen- en Plantenbon, Tuincentrumbon, de Nationale Golfbon, de Nationale Tijdschriftenbon, de Kunstbon en natuurlijk de ‘ouderwetse’ platenbon, tegenwoordig de CD/DVD-bon en de boekenbon.... en ga zo maar door.

Populaire Geschenkbonnen. Er zijn enorm veel leuke en originele geschenkbonnen te verkrijgen, met een enorme variëteit, te veel om allemaal op te noemen. Hieronder worden een aantal populaire cadeau- of geschenkbonnen nader besproken.

Cadeaubon Bongo - Bongo Geschenkbon - Van Relaxweekend tot Ballonvaart - ANWB

Cadeaubon Bongo - ANWB. De Bongo Cadeaubon is er maar liefst in 28 verschillende varianten, te weten: Bongo Relax, Beauty, Bongo Heerlijk Logeren en Pittoresk Logeren, Bongobon Logeren en Dineren, Stijlvolle Bed & Breakfast, Bongobon Fietsweekend, Cultuurweekend, Bongo Kasteelweekend, Weekend Parijs, Weekend Ardennen, Charmeweekend, Gastronomisch Weekend, Bongo Avontuur, Ballonvaart, City en Shopping, High Tea, Ontbijt voor 2, Wereldkeuken, Bongo Gastronomie en Gastronomisch Weekend, Bongo Weekend Natuur, Sauna, Wellness, Bongo Honden Welkom, Hippe Hotels, Lazy Sunday en Bongo Kids. Het hele assortiment, alle Bongobonnen kun je vinden op de webwinkelsite van de ANWB. Wil je al deze cadeaubonnen(+ prijzen) zien, klik dan op de link 'Geschenkbonnen' die hierboven staat.

Bol.com Cadeaubon - Media Assortiment - Boeken CD DVD - MP3 Software Elektronica

De Bol.com Bon. Met de geschenkbon van Bolcom kan je niet alleen boeken kiezen, maar ook uit een breder media assortiment (ruim 1,8 miljoen artikelen): Boeken, CD’s, DVD’s, software, games, notebook en PC accessoires, elektronica en mobiele telefonie, digitale camera’s, MP3-spelers etc. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen, een interessant, leuk of gaaf cadeautje. De Bol.com bon is verkrijgbaar in coupures -bedragen- van € 5.00, € 10.00 en € 25.00 en is 3 jaar geldig.

Bovendien is de bol.com cadeaubon ook makkelijk vanuit je luie stoel te bestellen en digitaal bij bol.com te besteden. Het duurt dan 1 werkdag voordat je de bon in huis hebt. Wil je hem sneller hebben -nog dezelfde dag- dan is de Bol.com bon ook te verkrijgen bij één van de 250 VVV kantoren in het land.

De Bol.com Bol. Je kunt ook kiezen voor de Bol.com Cadeaubol. Een bol vol met cadeautjes, waar de cadeaubon in is verpakt.

VVV irischeque - Winkels Winkelketens - Attracties Evenementen - Restaurants Horeca

De VVV irischeque is de populairste cadeaubon van Nederland, te besteden bij meer dan 30.000 winkels, attractieparken en horeca gelegenheden. Deze cheque wordt hier kort genoemd, maar wordt uitgebreid en gedetailleerd besproken, compleet met de landelijke winkelketens die een VVV irischeque accepteren in VVV irischeque - Waar kun je de VVViris bon besteden? Welke winkels accepteren de Iris Cadeaubon? . Bij de cheque zit een lijst (gidsje) met alle winkels en bedrijven uit de betreffende regio die deelnemer (acceptatiepunt) zijn en tevens alle landelijke winkelketens (ruim 60). De Iris Cheque is een handige cadeaubon die voor particulier gebruik aangeschaft kan worden als presentje, een verjaardagscadeautje of een cadeau voor familie, vrienden en bekenden voor de feestdagen (Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw e.d). Maar ook bedrijven en instellingen kunnen deze cheque cadeau geven aan hun werknemers bij bijzondere aangelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, een verhuizing, bij geboortes, als bonus voor bijzondere prestaties, maar ook bijvoorbeeld met Kerst in een kerstpakket of als eindejaarsgeschenk is deze cheque zeer geschikt. De Irisbon kan ook een persoonlijk tintje krijgen en worden verpakt in een speciale envelop. Voor elke gelegenheid is er een feestelijke verpakking. Deze cadeaubon is online onder andere te bestellen op: www.cadeaubonnenwinkel.com/businesscenter.

Nationale Dinercheque - Culinaire Bon - Restaurant en Brasserie - Diverse Keukens

De Nationale Dinercheque. Deze culinaire cadeaubon kan je gebruiken om te eten, dineren, brunchen of lunchen of wat je maar wilt in circa 1600 restaurants. De aangesloten restaurants bieden een grote diversiteit aan keukens. In het envelopje van de cheque wordt een gratis lijst (gidsje) meegeleverd met alle deelnemende restaurants in Nederland. De Nationale Dinercheque is verkrijgbaar in coupures -bedragen- van € 25.00, € 35.00 en € 50.00 en is onbeperkt geldig.

Nationale Bioscoopbon - Bekijk Films in alle Bioscopen en Filmtheaters in Nederland

De Nationale Bioscoopbon. De nationale bioscoopbon is het leukste cadeau voor een filmliefhebber en kan je besteden in alle bioscopen, filmhuizen en filmtheaters in Nederland voor een film naar keuze. De nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in coupures van € 2.50, € 5.00, € 7.50, € 10.00, € 12.50 en € 15.00. De bon zit standaard in een envelop, maar kan ook extra feestelijk verpakt worden, gepersonaliseerd met tekstopdruk of ook b.v. in een filmblik als verpakking (€ 1,95 meer). De bon is te verkrijgen bij bioscopen, filmtheaters, VVV kantoren, postkantoren en online bij o.a. www.vanleest.nl, www.freerecordshop.nl en zie ook www.bioscoopbon.info .

Theater & Concertbon - Theater Cabaret Dans Show Jazz Concert en een Musicalbon

De Theater en Concertbon is een geschikt cadeautje voor iemand die van cabaret, toneel, theater, show, musical, jazz, kortom alle podiumkunsten houdt. De Theater & Concertbon kun je besteden in bijna alle schouwburgen, theaters, concertzalen, kaartverkopende Uitburo's, de TopTicketLine en sommige grotere poppodia. Deze bon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

Verrassingsbon Theater & Concertbon. Je kunt de Theater & Concertbon laten toesturen, maar ook als verrassingscadeau laten bezorgen. Tevens kan er een wens of persoonlijk bericht bij gedaan worden. De bon wordt standaard geleverd in een rode envelop, maar je kunt de bon voor 1,15 euro extra in een luxe geschenkverpakking (rood pluche) laten doen. De Theater & Concert-bon is verkrijgbaar in coupures -bedragen- van € 5.00, € 7.50, € 12.50, € 25.00 en € 50.00.
De Musicalbon is een bon die zeer geschikt is voor de musicalliefhebber en is net als de Theater & Concertbon onbeperkt geldig.

Verkrijgbaarheid Bonnen. Deze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij nagenoeg alle theaters, schouwburgen, concertzalen, kaartverkopende Uitburo's, VVV, ANWB, de winkels van vanLeest Music & Movies, inclusief de Bijenkorf Multimedia afdeling (powered bij vanLeest) en de ANWB. Op Internet kun je deze bon ook online bestellen bij o.a. www.theaterenconcertbon.nl

Avondje Uit Cadeau Bon - Combinatie van Dinercheque Bioscoop Theater & Concertbon

De Avondje Uit Cadeau Bon. Het Avondje Uit Cadeau is een mix van drie bovengenoemde cadeaubonnen, namelijk een Nationale Dinercheque in combinatie met een Nationale Bioscoopbon en/of een Theater & Concertbon.

Een origineel en verwennend cadeautje voor iemand die het fijn vindt om lekker te dineren in een restaurant naar keuze en daarna door te genieten van een film of van een voorstelling, theaterstuk, concert of musical, naar eigen keuze door heel Nederland. Deze cadeaubon zit in een stijlvolle verpakking, inclusief een Cdtje.

Nationale Wensbon - Avonturen en Belevenissen - Laat een Wens in vervulling gaan

De Nationale Wensbon. Met de Nationale Wensbon kan je een wens in vervulling laten gaan. Je kunt met deze bon doorsparen voor een bepaalde wens, bijvoorbeeld shoppen met een personal shopper, met een powerboat de Waddenzee op of in een snelle Porsche rijden en je kunt nog veel meer evenementen en avonturen beleven.

De Wensbon is verkrijgbaar in de coupures van € 15.00, € 25.00, € 35.00 en € 50.00.

Lees verder

© 2008 - 2018 Sila, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Bioscoop Cadeau & Nationale BioscoopbonBioscoop Cadeau & Nationale BioscoopbonBioscoop Cadeau en de Nationale Bioscoopbon zijn twee Nederlandse cadeaubonnen waarmee je naar een film toe kunt gaan. D…
Huwelijkscadeau: wat cadeau te geven aan het bruidspaar?Een cadeau bedenken is niet het gemakkelijkste wat er is en zeker niet voor een cadeau dat bestemd is voor een bruidspaa…
Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft?Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft?Iedereen kent wel zo iemand. Iemand die niets wil, of iemand die alles al heeft. Toch wil je een cadeau geven, voor een…
Cadeaubonnen: diverse mogelijkheden op een rijCadeaubonnen: diverse mogelijkheden op een rijCadeaubonnen, leuk om te geven? De één vindt van wel, de ander geeft liever een echt cadeau. Cadeaubon, leuk om te krijg…
De VVV cadeaubon (irischeque)De VVV cadeaubon (irischeque)De VVV cadeaubon, altijd leuk om als cadeau aan iemand te geven of om te krijgen. Je kan hem in heel veel soorten winkel…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Dynamic77creation, Pixabay
  • Gidsje VVV irischeque bon
  • www.bioscoopbon.info
  • www.cadeaubonnenwinkel.nl
  • www.theaterenconcertbon.nl
  • www.webwinkel.anwb.nl/geschenkbonnen
  • www.vanleest.nl
  • www.freerecordshop.nl

Reageer op het artikel "Cadeautips - Geschenkbon of Cadeaubon - Leuk Cadeautje"

De infoteur van dit artikel heeft aangegeven wegens omstandigheden moeilijk of niet te kunnen reageren.
Reageren op het artikel of reageren op reacties blijft mogelijk, maar antwoord van de infoteur zal mogelijk uitblijven.

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Marije, 17-06-2009 11:07 #1
Mijn interesse gaat uit naar de avondje uit cadeaubon, maar ik kan nergens terug vinden waar deze is te bestellen. Zou u hier antwoord op kunnen geven?

Infoteur: Sila
Laatste update: 27-11-2008
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Feestdagen
Bronnen en referenties: 8
Reacties: 1
Schrijf mee!