Op zoek naar een persoonlijk geschenk voor de feestdagen?

Nu de feestdagen naderen, is het weer tijd voor cadeautjes. Ben je iemand die eindeloos zoekt naar het juiste en leukste geschenk? Vrees je dat je weer uren of misschien zelfs weken zal zoeken naar een geschikt geschenk? Het hoeft helemaal niet moeilijk te zien. Mensen krijgen niet alleen graag cadeautjes. Ze geven ze ook graag weg. Ga je ook altijd op zoek naar een persoonlijk cadeau voor iedereen. Voor je vader mag het erg mannelijk zijn. Voor je moeder iets nuttigs. Voor je geliefde iets vol met liefde. En dan zijn er nog de andere familieleden, vrienden, collega's. Zo veel mensen, met zo veel andere smaken. Allemaal niet gemakkelijk. Maar waarom maak je het jezelf zo moeilijk? Er zijn zaken die het altijd al goed gedaan hebben, en het ook goed zullen blijven doen.

Parfums

Iedereen krijgt graag een parfum. Het hoeft helemaal niet duur te zien. Ga eens op zoek naar een origineel flesje, eentje dat perfect past bij iemands persoonlijkheid. Wist je dat er duizend soorten flessen bestaan? Wedden dat je daar zeker iets vind voor al die verschillende mensen die je kent. Kijk ook naar de kleuren van de doosjes. Hou rekening met de favoriete kleur van iemand. Het zijn allemaal kleine dingen, maar ze maken het geschenk af. Het is vooral allemaal veel persoonlijker. En dat is toch wat we allemaal willen?

Hebbedingen

Luister naar de mensen! Als iemand graag een digitale camera wil, dan zal hij je al onbewust enkele hints gegeven hebben. Vergeet het niet: waar de mond van vol is, loopt het hart van over. Misschien zijn die wensen wel duur, maar waarom niet een groepsgeschenk? De persoon krijgt wat hij wil, jullie zijn zeker dat het de juiste cadeau is. Iedereen gelukkig dus.

Behoeften

Wat men niet heeft, kan men niet missen. Zo is het vaak. Vraag je je af waarom je pa nog altijd geen gps gekocht heeft, terwijl hij uren verliest aan zoeken? Zaagt je moeder vaak over die grote afwas. En begrijp jij dan niet waarom ze geen afwasvater koopt. Wel dan is het misschien aan jou, om ze een stap voor te zijn. Doe hun die (onbewuste) behoeften cadeau.

Verzameling

Het is een feit dat mensen graag cadeau's krijgen. Dan zijn verschillende kleine geschenken altijd leuk. Bepaal een budget en ga dan naar de winkel. Je kan bijvoorbeeld vijf cadeautjes kopen van vijf euro. Denk je dat je niets vindt voor vijf euro. Zeker weten. Kijk eens goed rond. Iedere winkel speelt in op kleine geschenken.

Persoonlijke boodschap

Een persoonlijke boodschap doet het nog altijd veel beter dan ieder materialistisch ding. Vergeet nooit de kers op de taart. Wat zou een geschenk zijn zonder een persoonlijke boodschap? Een kaartje kan. Maar heb je al eens gedacht aan een verhaal waar jij en de persoon de hoofdrol spelen? Of aan een mooi gedicht dat bij jullie past omdat het over jullie gaat? Of zou een leuke speech op die kerstdagen niet eens leuk zijn? Lijkt dit je net als veel mensen de slagroom op de irish coffee? Begin er dan maar aan. Het werkt altijd! Natuurlijk kruipt hier veel meer tijd in dan even in de winkel iets kopen. Daarom appreciëren mensen het. Is schrijven niets voor jou? Of heb je er helemaal geen tijd voor? Geen nood. Sinds kort bestaat hiervoor een oplossing. Voor een persoonlijke boodscahp kan u terecht bij Woordenmarkt. Een ideaal geschenk voor alle mensen persoonlijk uit de hoek wil komen.

Ga met een gerust hart de feestdagen in. En kies nu al voor een persoonlijk geschenk. En vooral, geniet van het kiezen van een geschenk. Want bestaat er iets leukers dan geven?
© 2008 - 2024 Evelienvantomme, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Een gewaardeerd geschenk kopenEen gewaardeerd geschenk kopenEen geschenk of cadeau kopen lijkt niet moeilijk. Er zijn genoeg winkels en zelfs online vind je tal van cadeautips en g…
Oei, ik vind het geen leuk cadeauIedereen kent het fenomeen: met Kerstmis of nieuwjaar krijg je een cadeau dat je niet zo leuk vindt. Wat doe je ermee? e…
Wijzen uit het oosten waren zo dom nog nietWijzen uit het oosten waren zo dom nog nietHet lijkt merkwaardig dat de wijzen uit het oosten zo laat waren. Hoewel zij in menig kerststal gelijk met de herders bi…
Gratis kan duur zijnGratis kan duur zijnVeel mensen zijn zo sociaal, dat ze elke dienst die een medemens hen bewijst, menen te moeten beantwoorden met een tegen…
Sinterklaas vieren met een klein budgetSinterklaas vieren met een klein budgetRuim een maand van te voren begint het sinterklaasfeest al. Prachtig versierde winkels met pietjes aan de plafonden met…
Evelienvantomme (7 artikelen)
Gepubliceerd: 15-11-2008
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Feestdagen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.