De duurste huizen van Amerika

De duurste huizen van Amerika Amerika, een land van extemen. Een land waar veel armoede heerst, maar waar ook veel extreem rijke mensen wonen. Altijd al willen weten wat de duurste huizen van Amerika zijn? Hier vind je een lijst van de 10 duurste woningen in Amerika.

Amerika, the land of opportunities

Amerika, het land van ongekende mogelijkheden waar mega rijke mensen wonen. Deze mensen hebben natuurlijk een plaats nodig om te wonen en hebben zeer exclusieve en vooral dure huizen laten bouwen. Altijd al willen weten wie deze huizen hebben laten bouwen en wat deze huizen kosten, dan hier een overzicht van de 10 duurste huizen in Amerika.

1. Bill Gate's Hous, Lake Washington in Medina, Washinton, waarde 200 miljoen dollar

Zonder twijfel is het duurste huis van Amerika, het huis van Microsoft eigenaar, Bill Gates, de rijkste man van de wereld. Het huis is gebouwd in 'pacific lodge' stijl en is 4.600 m2 groot en staat op een perceel van bijna 21.000 m2. Het is een state of the art house met zoals te verwachten is van iemand als Bill Gates,de allernieuwste technische snufjes. Een groot gedeelte is in de berg waar het tegenaan staat gebouwd zodat het kleiner lijkt dan het is

2.. The Hearst Mansion, Beverly Hills, Californië, waarde 165 miljoen dollar

Dit huis werd in 1947 gekocht door de bekende mediamagnaat William Randolph Hearst voor het bedrag van 120.000 dollar. Het huis heeft 29 slaapkamers, 3 zwembaden en heeft een eigen disco en bioscoop. Het huis is gelegen op een perceel van 24.000 m2. President John F. Kennedy heeft er zijn huwelijksreis doorgebracht en het huis stond ook decor voor de beroemde film "The Godfather" ..

3.. "The Manor" in Holmby Hills, Californië, waarde 150 miljoen dollar

Bron: Atwater Village Newbie, Wikimedia Commons (CC BY-2.0)Bron: Atwater Village Newbie, Wikimedia Commons (CC BY-2.0)
The Manor is een huis van 5.200 m2 gelegen op een perceel van 24.000 m2 en is in 1991 gebouwd door de TV producent Aaron Spelling. Het huis heeft 123 kamers, een bibliotheek, een gym, een bowling baan, een wijnkelder, een speciale kamer om cadeautjes in te pakken en een bioscoop. Op het perceel liggen zwembaden, tuinen, een waterval en biedt plaats voor meer dan 100 auto's.

4.. "Fleur de Lys", Beverly Hills, Californië, waarde 125 miljoen dollar

Met 3.220 m2 is "Fleur de Lys" een stuk kleiner dan "The Manor" echter in termen van grootsheid zijn er weinig huizen die eraan kunnen tippen. Fleur de Lys is gebouwd in de stijl van het paleis Versailles door David en Suzanne Saperstein. Het huis heeft 12 slaapkamers, 15 badkamers een bioscoop met 50 zitplaatsen en marmeren met 24 karaat goud beklede muren..

5.. "Tranquility Estate", Lake Tahoe, Nevada, waarde 100 miljoen dollar

Tranquility Estate is in het bezit van Joel Horowitz, mede-oprichter van het merk Tommy Hilfiger, en is het summum aan luxe in het midden van de wildernis van Lake Tahoe. Het hoofdgebouw is 1.840m2 groot en heeft een sigaren lounge, een kunst atelier, een gym en een trap die nagebouwd is van de titanic. Op het perceel is verder een golfbaan en een boothuis. Het huis kijkt over Lake Tahoe uit..

6. "Maison de L'Amitie", Palm Beach, Florida, waarde 100 miljoen dollar

In 2003 werd dit huis gekocht door Donald Trump voor 41 miljoen dollar. Trump liet het huis gelegen op 7.200 m2 grond voor 25 miljoen dollar geheel renoveren tot een super luxueus huis waarna hij het in 2008 verkocht aan een russische miljardair voor 100 miljoen dollar. Het huis ligt aan de Atlantische Ocean en heeft een strand van 145 meter, 18 slaapkamers, een balzaal, een oranjerie met 8 sky lights, een bioscoop en een kunst atelier. Ook heeft het 2 gastenverblijven..

7. "Versailles" , Windermere, Florida, waarde 75 miljoen dollar (100 miljoen als het af is)

Versailles wordt op dit moment nog gebouwd in de stijl van het paleis Versailles en staat al bekend als het grootste gezinshuis van Amerika met een oppervlakte van 8.300 m2. Het heeft 13 slaapkamers, 23 badkamers. 2 wijnkelders, een bibliotheek, een bowling baan, een bioscoop en een eigen spa. Op het perceel komen 3 zwembaden, een grot met 3 jacuzzi's en een waterval en een garage met plaats voor 20 auto's. Op dit moment staat het huis nog te koop voor 75 miljoen dollar, maar als het helemaal af is zal de prijs 100 miljoen dollar zijn..

8. Madison Avenue herenhuis, Upper East Side, New York, waarde 72 miljoen dollar

Dit 7 verdiepingen tellende herenhuis heeft een woonoppervlak van 1.100 m2 en heeft een van 's werelds meest prestigieuze adressen. Het herenhuis is volledig gerenoveerd en heeft zijn originele architectonische details behouden met een schitterende opgang en lift. .

9. "Champ D'Or" , Hickory Creek, Texas, waarde 69,9 miljoen dollar

Champ D'Or (wat gouden veld betekent) is een barok frans chateau midden in de gouden driehoek van noord centraal Texas. Het chateau staat op een perceel van 100.000 m2 en heeft een oppervlakte van 4.500 m2 en is gebouwd in de stijl van een 17e eeuws chateau in de buurt van Parijs. Het is omringd door tuinen, privé meren en bomen. Het huis wordt bewoond door Alan Goldfield, een mobiele telefoon miljardair..

10. "Wehba Mansion", Beverly Hills, California, waarde 68,5 miljoen dollar

Deze 3.300 m2 grote villa is in zuid-europese stijl gebouwd. Het heeft delicate, hand-geschilderde details door het hele huis, een met hand- gesneden kalkstenen exterieur, marmeren pilaren, antieke spiegels en met brons afgewerkte ramen en deuren. Er zijn 9 slaapkamers en 13 badkamers, een zwembad, tennisbaan en diverse tuinen. Het is gebouwd door C. Frederick Wehba, oprichter van international real estate investerings management groep Bentley-Forbes..
© 2011 - 2024 Montyrulezz, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Huizen in het noorden zijn goedkoperDe huizenprijzen in Noord Nederland zijn niet te vergelijken met de huizenprijzen in het westen van het land. Aan de and…
Waar wonen de meeste miljonairs?Jaarlijks publiceert de Quote een overzicht van de rijkste Nederlanders. Op basis hiervan hebben ze een lijst samengeste…
De meest populaire internationale feestdagenDe meest populaire internationale feestdagenDe meest populaire internationale feestdagen vliegen steeds vaker over naar Nederland en dat is natuurlijk erg leuk. Ste…
Koophuis en locatieKoophuis en locatieEen groot deel van de waarde van een koophuis wordt bepaald door de locatie. Een koophuis in Utrecht of in Zeeland kan v…

Kenmerken van kunststijlenKenmerken van kunststijlenAls je op vakantie bent ga je wel eens een stadje bezoeken. Iedere keer weer is het dat ene gebouw dat zorgt voor het ch…
Exit Through The Gift Shop en de discussie rond kunstExit Through The Gift Shop en de discussie rond kunstKunst, het blijft een moeilijk onderwerp. In de media zijn dan ook vaak discussies te vinden over de authenticiteit van…
Bronnen en referenties
Montyrulezz (5 artikelen)
Gepubliceerd: 22-07-2011
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Kunst
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.