De Bloementuin van Harper House boeken van Nora Roberts

De Bloementuin van Harper House boeken van Nora Roberts De Bloementuin van Harper House is een trilogie geschreven door Nora Roberts. In de boekenserie ontmoeten drie vrouwen elkaar die op een keerpunt in hun leven staan. In ieder boek speelt een andere vrouw de hoofdrol. Nora Roberts heeft met al haar boeken een enorm succes en de boekenserie De bloementuin van Harper House is daar geen uitzondering op.

Over Nora Roberts

Nora Roberts heeft meer dan tweehonderd titels op haar naam staan en ze behoort tot de absolute top als het gaat om romantische boeken. Ieder boek verschijnt in de bestsellerlijst en ze wordt gezien als de koningin van romantische fictie. Behalve romantisch, schrijft ze overigens ook thrillers. Deze schreef ze onder het pseudoniem J. D. Robb. Haar boeken zijn in meer dan dertig talen vertaald en wereldwijd verkocht ze meer dan 320 miljoen exemplaren. Nora Roberts schrijft fulltime. Ze begint iedere dag om half acht al met schrijven en stopt pas wanneer het vijf uur is.

De Bloementuin van Harper House

De Bloementuin van Harper House is een trilogie, uitgegeven door uitgeverij Harlequin. De boeken zijn in een speciaal luxe formaat gepubliceerd en bevatten alle drie ruim driehonderd pagina’s. De trilogie bestaat uit de boeken De Blauwe Dahlia, De Zwarte Roos en De Rode Lelie. Nora Roberts is zelf een enorme fan van tuinieren en dat inspireerde haar voor de trilogie. Het is mogelijk de boeken los van elkaar te lezen, maar het is natuurlijk veel leuker om alle drie de delen te lezen voor het complete verhaal.

Eerder verschenen

De luxe uitgave van de boeken in deze trilogie zijn niet de eerste uitgaven. Eerder verschenen dezelfde boeken in een pocketversie, eveneens bij uitgeverij Harlequin. Deze boeken zijn niet meer nieuw te verkrijgen, maar ongetwijfeld nog wel ergens goedkoop tweedehands.

De Blauwe Dahlia

ISBN: 9789034754141

De Blauwe Dahlia is het eerste deel van de reeks De Bloementuin van Harper House. Het gaat over Stella, die na het verlies van haar man alles graag onder controle heeft. Ze verhuist met haar twee kinderen naar het Harper House, omdat ze een baan aangeboden krijgt als manager. Ze komt er ook een geweldige man tegen, maar het lijkt erop alsof iemand uit is om haar romance te beëindigen.

De Zwarte Roos

ISBN: 9789034754349

Rosalind Harper is de hoofdpersoon in he tweede deel van de trilogie De Bloementuin van Harper House. Rosalind bleef als weduwe achter met drie zoons en haar tweede huwelijk liep ook al verkeerd. Om positief te blijven en het hoofd boven water te houden, richt Rosalind een eigen tuincentrum op. Haar toekomst wordt echter bedreigd en de oplossing hiervan ligt in het verleden. Daarom besluit Rosalind een genealoog in te schakelen, maar dan wordt ze verliefd.

De Rode Lelie

ISBN: 9789034754530

Het derde en laatste deel van de Bloementuin van Harper Rose is De rode Lelie. Het verhaal gaat over Hailey, die twee jaar geleden een nieuw leven zocht voor haar en haar dochtertje. Dat nieuwe leven vond ze in Harper House, waar ze veel nieuwe vriendschappen sloot. Eén van die nieuwe vrienden is de zoon van de eigenaar van het huis: Harper. Hailey’s dochter komt graag bij hem. Hailey voelt een groeiende liefde, maar tegelijkertijd ook een enorme haat naar deze Harper. Hoe zit het nou eigenlijk met haar gevoelens?
© 2015 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Een Roos als tatoeageEen Roos als tatoeageEen tatoeage van en roos kan veel betekenissen hebben. Ze beelden het leven, de geboorte, voortplanting, de dood en wede…
Harper's Bazaar: langst bestaande modetijdschrift ter wereldHarper's Bazaar: langst bestaande modetijdschrift ter wereldHarper's Bazaar komt naar Nederland in augustus 2014. Het tijdschrift bestaat al 146 jaar. In 1867 begon het als eerste…
De huizen in Game of ThronesOp 17 april 2011 werd de eerste aflevering van Game of Thrones uitgezonden. Inmiddels zijn we vijf seizoenen en een hele…
Unieke overnachtingen in Drenthe: slapen in een art houseUnieke overnachtingen in Drenthe: slapen in een art houseVoor mensen die niet van een doorsnee vakantiewoning of B&B houden, is het soms lang zoeken naar een geschikte accommoda…

Boeken vergelijkbaar met vijftig tinten grijsBoeken vergelijkbaar met vijftig tinten grijsBen jij helemaal gek op de vijftig tinten grijs trilogie van E.L. James en wil je graag boeken lezen die vergelijkbaar z…
Rupsje Nooitgenoeg: Eric Carle's prentenboekRupsje Nooitgenoeg: Eric Carle's prentenboekRupsje Nooitgenoeg was een rupsje dat zo’n honger had. Hij at alles wat hij tegenkwam. Hij at en hij at. Van blaadjes to…
Bronnen en referenties
  • http://www.harlequin.nl/miniserie/de-bloementuin-van-harper-house
  • http://nl.wikipedia.org/wiki/Nora_Roberts
  • http://www.noraroberts.com/
Writingsuus (705 artikelen)
Gepubliceerd: 11-02-2015
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.