Boeken vergelijkbaar met vijftig tinten grijs

Boeken vergelijkbaar met vijftig tinten grijs Ben jij helemaal gek op de vijftig tinten grijs trilogie van E.L. James en wil je graag boeken lezen die vergelijkbaar zijn met deze wereldberoemde trilogie? Er zijn nog een hoop andere boeken die je dan kunt lezen en die zeker de moeite waard zijn! Wanneer jij dus nog niet bent uitgekeken op Christian Grey, zijn er nog genoeg andere woest aantrekkelijke mannen in boeken waar je kennis mee kunt maken. Welke boeken zijn vergelijkbaar met vijftig tinten grijs?

Vijftig tinten grijs

Vijftig tinten grijs is het eerste boek in de vijftig tinten trilogie geschreven door E.L. James. In de serie ontmoet de verlegen Anastasia de rijke, knappe en dominante Christian Grey. De succesvolle trilogie was een wereldwijd immens succes. De boeken zijn miljoenen keren verkocht en doen het vooral heel goed bij vrouwen. Vijftig tinten grijs is ook verfilmd, met in de hoofdrollen Dakota Johnson en Jamie Dornan. Heb jij de vijftig tinten trilogie gelezen en zoek je vergelijkbare boeken? Dat kan! Dit soort stoute boeken zijn een echte hit en er zijn talloze titels van te vinden. Welke zijn nou echt aan te raden?

Jodi Ellen Malpas Mijn man obsessie

  • ISBN: 9789401600958
  • Uitgeverij: Xander

Interieurontwerper Ava wordt naar The Manor gestuurd, waar ze de superknappe en rijke Jesse Ward treft. De mysterieuze zakenman is behoorlijk stout, maar ook moeilijk te doorgronden. Ava probeert hem te ontlopen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Jesse is namelijk niet van plan haar te laten gaan. Mijn man obsessie is het eerste deel van de Mijn man trilogie van Jodi Ellen Malpas. Behalve de Mijn man Trilogie heeft de auteur trouwens ook de trilogie Mijn nacht, eveneens een goede aanrader.

Anna Todd After

  • ISBN: 9789022572955
  • Uitgeverij: Boekerij

Tessa heeft een vriendje en een goede opleiding en ze wordt gezien als degelijk en netjes, misschien zelfs een beetje saai. Daar komt verandering in wanneer ze Hardin ontmoet. Hij zit vol tatoeages, is agressief en liegt. En ook al weet Tessa dat ze beter niet bij hem in de buurt kan komen, ze zoekt hem toch telkens op. Als dat maar goed gaat. After is ontstaan als fanfictie van One Direction en de auteur liet zich inspireren door vijftig tinten. Wereldwijd zijn er al miljoenen mensen die het hebben gelezen. After is het eerste deel uit de serie.

Tiffany Reisz De meesteres

  • ISBN: 9789034754554
  • Uitgeverij: Harlequin

Nora Sutherlin is een succesvolle auteur en haar leven is gecompliceerd. Er zijn maar liefst drie mannen in haar leven die voor drama en problemen zorgen. Er worden spelletjes gespeeld waarbij afstoten en aantrekken vooral heel belangrijk is. Nora dacht altijd dat ze wel wist waar haar grenzen lagen, maar misschien had ze dat toch fout? De meesteres is aangekondigd als Vijftig tinten donkerder dan grijs en dat belooft dus wat voor de liefhebbers van dit genre.

Maya Banks Zoete overgave

  • ISBN: 9789022569542
  • Uitgeverij Boekerij

Zoete overgave is het eerste deel in de stoute boekenreeks De Verleiding van Maya Banks. We ontmoeten Faith, die precies weet wat ze wilt in het leven. Ze zoekt een man en bij een agent denkt ze gevonden te hebben wat ze zocht. Is de interesse echter wel wederzijds? De serie bestaat uit vier delen, dus als het eerste deel bevalt, kun je nog lekker verder lezen met de avonturen van Faith.

Andere boeken

Er zijn nog veel meer boeken die vergelijkbaar zijn met vijftig tinten grijs. Auteurs zoals Emma Chase, Maya Banks en Sylvia Day zullen zeker bevallen als je genoten hebt van Vijftig tinten grijs.

Lees verder

© 2015 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De film: 50 Shades of Grey / 50 Tinten GrijsDe film: 50 Shades of Grey / 50 Tinten GrijsIn februari 2015 zal hij in première gaan... de spraakmakende verfilming van 'Fifty Shades of Grey', de wereldberoemde b…
Vijftig tinten grijsrecensieVijftig tinten grijsVijftig tinten grijs van E.L. James Het boek "Vijftig tinten grijs" is een boek wat inmiddels in 41 landen is uitgegeven…
Vijftig Tinten Grijs, waarom schreef E.L. James de trilogieVijftig Tinten Grijs, waarom schreef E.L. James de trilogieVijftig Tinten Grijs, ofwel Fifty Shades of Grey, verovert de wereld als erotische bestseller trilogie. Waarom schreef E…
De kleur grijs saai? Integendeel!De kleur grijs saai? Integendeel!Grijs, dat is toch de saaiste kleur die er bestaat? Integendeel, de film "Fifty Shades of Grey" (50 tinten grijs) bezorg…

De Anderen boeken van Anne BishopLiefhebbers van series als Buffy the Vampire Slayer en Charmed zullen genieten van de boekenserie De Anderen. Het valt o…
De Bloementuin van Harper House boeken van Nora RobertsDe Bloementuin van Harper House boeken van Nora RobertsDe Bloementuin van Harper House is een trilogie geschreven door Nora Roberts. In de boekenserie ontmoeten drie vrouwen e…
Bronnen en referenties
  • Bol.com
  • http://www.imdb.com/title/tt2322441/?ref_=fn_al_tt_1
Writingsuus (705 artikelen)
Gepubliceerd: 12-02-2015
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.