De Q boeken van Jackie van Laren

De Q boeken van Jackie van Laren Q is een trilogie van de Nederlandse auteur Jackie van Laren. Het is een vrolijke, romantische boekenserie. De boeken Zin, Lief en Ziel zullen veel lezers aanspreken. In de hoofdrol Nina, die gaat werken voor een wereldberoemde DJ. Ze wordt zijn personal assistent en ontdekt al snel Q niet het type man is dat ze zoekt. Of.. toch wel? De trilogie is van Nederlandse bodem en daardoor juist zo lekker herkenbaar.

Over Jackie van Laren

Jackie van Laren is het pseudoniem van Jacqueline Remmers. De auteur is geboren in 1968 en is een online marketing professional, werkzaam bij VKB Media. Het is haar taak nieuwe concepten te bedenken en lanceren. De trilogie in de Q reeks zijn haar eerste boeken. Deze schreef ze lange tijd in het geheim.

Q boeken

De Q serie bestaat uit drie boeken, namelijk Zin, Lief en Ziel. In deze boeken moet Nina werken voor Wessel Quist, een wereldberoemde DJ, die vooral bekend staat als Q. De serie draait om een echte Hollandse liefde in een internationale wereld vol trance en dancemuziek.

Zin

 • ISBN: 9789022573730
 • Aantal pagina’s: 232
 • Uitgeverij: Boekerij
 • Prijs: 12,50
 • Publicatiedatum: 2-6-2015

Zin is het eerste deel van de trilogie. We maken hier kennis met Nina, die personal assistent wordt voor Wessel Quist, beter bekend als DJ Q. Hij heeft een heel druk agenda en Nina moet hem helpen zijn tijd goed te beheren. Ze ontdekt al snel dat hij een enorme player is en hoewel ze dolgraag een man in haar leven wilt, is Q alles wat ze níet zoekt. Q denkt daar echter anders over en Nina moet een maand lang met hem samenwerken. Als dat maar goed gaat!

Lief

 • ISBN: 9789022574058
 • Aantal pagina’s: 320
 • Uitgeverij: Boekerij
 • Prijs: 17,50
 • Publicatiedatum: 4-8-2015

Lief is het tweede deel van de Q trilogie. In dit boek zit Nina thuis met een gebroken hart, want haar maand met Q was niet helemaal verlopen zoals ze had gehoopt. Om het drama compleet te maken heeft Q ook al een andere vriendin: een fotomodel. Wanneer Nina mee moet naar een belangrijke awarduitreiking, merkt ze echter dat de aantrekkingskracht tussen haar en Q nog steeds aanwezig is.

Ziel

 • ISBN: 9789022574065
 • Aantal pagina’s: 320
 • Uitgeverij: Boekerij
 • Prijs: 17,50
 • Publicatiedatum: 5-10-2015

Het derde en laatste deel van de Q serie is Ziel. In dit boek zit Nina al een jaar thuis met een gebroken hart. Ze wilt Q geen kansen meer geven, omdat ze zijn wispelturige gedrag meer dan zat is. Toch heeft ze er moeite mee om hem te vergeten. Wanneer ze hem opnieuw tegenkomt voor haar werk, merkt ze dat ook hij haar niet is vergeten. En nu?

Succes van Nederlandse DJ’s

De Q trilogie van Jackie van Laren is een typisch Nederlandse trilogie. Er wordt handig ingesprongen op het internationale succes van de Nederlandse DJ’s. In de boeken komen zaken voorbij zoals grote dancefeesten, prijsuitreikingen en kunnen lezers een kijkje nemen achter de schermen in de wereld van dance en trance. Dit alles wordt gecombineerd met liefde, romantiek en onderliggende spanningen. Door de internationale setting, kan de trilogie ook zeer geschikt zijn voor in het buitenland. Of de boeken vertaald worden is echter nog niet bekend.

Lees verder

© 2015 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De Bloementuin van Harper House boeken van Nora RobertsDe Bloementuin van Harper House boeken van Nora RobertsDe Bloementuin van Harper House is een trilogie geschreven door Nora Roberts. In de boekenserie ontmoeten drie vrouwen e…
Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden, (film)trilogieFabeldieren en Waar Ze Te Vinden, (film)trilogieDavid Yates, bekend als regisseur en filmmaker van diverse Harry Potter-films, maakt in 2014 bekend dat er een nieuwe tr…
Boeken vergelijkbaar met vijftig tinten grijsBoeken vergelijkbaar met vijftig tinten grijsBen jij helemaal gek op de vijftig tinten grijs trilogie van E.L. James en wil je graag boeken lezen die vergelijkbaar z…
James Brown Is Dead: een legendarisch housenummer uit 1991James Brown Is Dead: een legendarisch housenummer uit 1991In 1991 verscheen het housenummer 'James Brown Is Dead' van het Nederlandse project L.A. Style. Het nummer werd een groo…

De Mercedes Thompson boeken van Patricia BriggsDe Mercedes Thompson boeken van Patricia BriggsPatricia Briggs is een New York Times bestseller auteur, die in Amerika ontzettend veel populariteit en bekendheid. Haar…
De molens op Goeree-OverflakkeeDe molens op Goeree-OverflakkeeDenk je aan Holland, dan denk je aan tulpen, kaas en natuurlijk aan de vele molens. Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-…
Bronnen en referenties
 • http://boekerij.nl/nl/p4c6e861eb9b5c/14718/ziel.html
 • http://www.schonbach.nl/auteurs/jackie-van-laren/
Writingsuus (705 artikelen)
Gepubliceerd: 27-03-2015
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.