Sinterklaas: cadeautjes onder de tien euro

Sinterklaas is alweer in aantocht. Er worden dan massaal schoenen gezet. Toch blijft het altijd lastig om leuke cadeautjes te vinden die origineel zijn en niet veel geld kosten.

Kinderen

Voor kinderen is het het makkelijkste om een leuk schoencadeautje te kopen. Speelgoed is altijd goed of als de kinderen wat ouder zijn kun je ook gaan denken aan een abonnement op een tijdschrift? Donald Duck, Tina of Penny? Tegenwoordig heb je ook abonnementen van bijvoorbeeld drie maanden. Daarna stopt het. Voor kinderen is er genoeg en meestal is dat ook niet moeilijk. Kinderen zijn al snel blij met iets leuks. En in de speelgoedwinkel kan je genoeg leuke dingen vinden voor onder de tien euro. Een chocoladeletter of iets anders lekkers doet het natuurlijk ook altijd goed.

Partner

Een lastig cadeau is altijd om iets voor je partner uit te kiezen. Zeker een goedkoop cadeautje. Het is gelukkig geen onmogelijke taak. Als je het met zijn tweetjes viert dan kun je voor wat spannendere dingen gaan, zoals eetbaar ondergoed, chocolade bodypaint, een massagekaars of een leuke spelletje. Als je het met familie viert kun je het beter wat netter houden. Een leuk tijdschrift, een klavertje vier plantje, een persoonlijk (foto)cadeau, een klein spelletje, een hartje dat zichzelf verwarmd (voor warme handen), leuke kaarsjes. Je weet vast wel iets wat je partner leuk vindt.

Chocoladefondue

Iets wat al een aantal jaren populair is en misschien heeft diegene voor wie jij een cadeautje zoekt dit nog niet? Een chocoladefondueset. Deze kun je kopen bij de Xenos of bij de Action voor zo'n 5,-.

Cupcakes

Cupcakes is iets wat de meeste vrouwen erg leuk vinden. Geef bijvoorbeeld een cupcake cadeauset met bakmix, vormpjes, versieringen en een leuk boekje met recepten. Zo'n compleet set vind je ook bij de Xenos voor 9,99 en anders kan je altijd zelf nog een leuk pakket samenstellen, want tegenwoordig kun je zelfs cupcake spulletjes kopen bij de supermarkt.

Smartphone of tablet hoesje

Voor mannen (en voor vrouwen) wellicht een leuk idee. Een nieuw hoesje voor de smartphone of tablet. Check wel even dat je het juiste type van de telefoon of tablet weet, want het zou jammer zijn als het hoesje niet past.

Staatslot

Wat is er nou leuker als je een lot uit de loterij krijgt en daar ook nog eens een flinke prijs mee wint? En een 1/5 staatslot kost maar 3,-.

Decemberkraslot

Nog een lot. Dit keer een kraslot in de vorm van een decemberkalender. Erg leuk. Je mag elke dag een vakje open krassen en wie weet win je wel een vette prijs op 31 december. Dat gun je je partner, familie, vriend of vriendin toch wel?

MacDonalds cadeaubon

Jawel, het bestaat. Een cadeaubon van Mac Donalds. Dus heb jij een lootje getrokken van iemand die gek is op de Mac. Koop dan een MacDonalds cadeaubon en je maakt iemand heel blij.

Bioscoopbon

Een bioscoopbon is ook altijd leuk om te geven en te krijgen. Een bioscoopbon is er al vanaf 5,-. Het is wel leuk om er twee te geven, zo kan degene nog iemand mee nemen.

Kookboek

Een kookboek is ook altijd leuk. Dan moet degene daar wel van houden natuurlijk. Een kookboek is er in verschillende prijsklassen.

Amerikaans en ander buitenlands snoepgoed

De laatste tijd duiken er steeds meer webshops op die Amerikaans of ander buitenlands snoepgoed verkopen. Dus heb jij een lootje van iemand die gek is op snoepen? Hoe blij zou je degene dan maken met allerlei heerlijke snoepjes uit het buitenland?

Kalender

Misschien is het ook leuk om een kalender te kopen voor het nieuwe jaar? De meeste mensen kunnen wel een kalender gebruiken. Op internet vind je heel veel soorten kalenders en ze zijn er zeker onder de tien euro.
© 2013 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sinterklaas gedichten zelf maken - Handige en leuke tipsSinterklaas gedichten zelf maken - Handige en leuke tipsVeel mensen willen graag hun Sinterklaas gedichten zelf maken. Het Sinterklaasfeest wordt op verschillende manieren gevi…
Kleine sinterklaascadeautjes voor in de schoen van uw kindKleine sinterklaascadeautjes voor in de schoen van uw kindAls Sinterklaas weer in het land is mogen de kleine kinderen ook hun schoen weer zetten, maar hoe moet die schoen gevuld…
Wanneer vertelt u uw kind dat Sinterklaas niet bestaat?Wanneer vertelt u uw kind dat Sinterklaas niet bestaat?Er komt een tijd dat uw kind de leeftijd krijgt om te vertellen dat Sinterklaas niet meer bestaat. Toch is het lastig om…
SinterklaasfeestWat zijn de typische kenmerken van het sinterklaas feest en hoe is het ontstaan? waarom word er nu pakjesavond gevierd?

Feestdagen: cadeautipsDecember is de feestmaand van het jaar en er worden cadeau's gekocht voor elkaar. Sinterklaas en Kerst. Het is altijd la…
Activiteiten en spelletjes voor HalloweenActiviteiten en spelletjes voor HalloweenHalloween wordt gevierd op 31 oktober, de avond voor Allerheiligen. Het is een feestdag die vooral in Engeland, Ierland,…
Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 11-10-2013
Rubriek: Kunst en Cultuur
Subrubriek: Feestdagen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.